Surutka u prahu sa ukusom čokolade 250 g

190 rsd

Kategorija:

Opis

Količina: 250 grama

Proizvođač: Macrobiotic

Surutka u prahu je proizvod koji se preporučuje svima za upotrebu. Ukus čokolade je tu za sve one kojima može da smeta ukus surutke i ne uživaju u potpunosti. Čokolada će učiniti da i oni sa istančanim ukusom sa zadovoljstvom mogu da koriste surutku.

Surutka se dobija kao nusproizvod pri pravljenju sira. Ovo je jedan od najboljih izvora minerala (izdvajaju se po značaju natrijum, kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum, molibden, kobalt i bakar). Od velikog je značaja i to što protein surutke sadrži sve esencijalne aminokiseline.

Surutka u prahu sa ukusom čokolade se upotrebljava kao dodatak ishrani. Već je rečeno da je svi mogu koristiti, ali od posebne je važnosti da je upotrebljavaju deca mlađe dobi, sportisti amateri i profesionalci, rekovalescentima, osobe starije dobi, trudnice i dojilje, Kad je reč o mršavljenju, surutka u prahu se još kako koristi pri nekim dijetama, zbog niske kalorijske vrednosti.

Upotreba surutke u prahu sa ukusom čokolade

Surutka u prahu sa ukusom čokolade se veoma lako upotrebljava. Jednostavno je dodajte uz svoj obrok. Na taj način ćete poboljšati hranljivu vrednost svog obroka. Nekako se najjednostavnije koristi sa supama, čorbama, voćnim šejkovima, kašama. Može se koristiti i pri izradi testa za hleb ili peciva. Što se doziranja tiče, dodajte jednu kašiku surutke u prahu u 2 dl hladne vode ili jogurt.

Sastav surutke u prahu sa ukusom čokolade: više od 5 % mlečne masti u s.m., više od 12% proteina u s.m., više od 60 % laktoze u s.m., do 6% vode u s. m. i do 9,5 % min. materija u s.m.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *